Feestelijke afsluiter van het jubileumjaar

zaterdag 2 december 2023

Om dit jubileumjaar in stijl af te sluiten, organiseren we voor onze leden een driegangen-etentje dat zal doorgaan in Brasserie Westbeer in Terneuzen (Nederland) en dit op zaterdag 2 december van 12u00 tot 17u00.

Waarom Terneuzen? Wel, we hebben al enkele jaren geopteerd voor de Marnixhoeve in het centraal gelegen Lier.  De vraag om een andere locatie te kiezen kwam van leden die minder centraal wonen; evengoed vroegen andere leden dan weer om een locatie waar ze makkelijk een overnachting aan konden koppelen om er op die manier een leuk weekendje uit van te kunnen maken.  

De feestelijke afsluiting van het jaar zal dit jaar ook weer met een quiz zijn, net zoals vorig jaar in goede banen geleid door onze Secretaris, Webmaster, fotograaf,… en alle andere taken die Steven op zich neemt.  En je hoeft echt geen doorwinterde quizzer of bolleboos te zijn om deel te nemen  đŸ˜‰.  We verklappen alvast dat de winnaar van de quiz zijn/haar lidmaatschap voor 2024 als hoofdprijs in de wacht sleept.

In tegenstelling tot vorige edities hoeven jullie geen cadeautje te voorzien, wij gaan ervoor zorgen dat elk aanwezig lid een leuke attentie krijgt van de club.

Geen verplichting om met de MX-5 te komen, dus geen probleem als deze ondertussen netjes gepoetst in winterslaap is.  Je kan dus ook afspreken met andere leden om samen te rijden.