Wijzigingen bestuur

maandag 6 september 2021

Onze secretaris Pierre De Smet Van Damme bracht ons in augustus op de hoogte van het feit dat hij na 7 jaar de fakkel van secretaris wenste door te geven.

Veranderingen in zijn privéleven en een evolutie in zijn professionele leven, hebben zijn beschikbare vrije tijd beperkt waardoor hij keuzes heeft moeten maken. Pierre blijft als MX-5 liefhebber en echte "petrolhead" lid van de club, die hij na al die jaren nog steeds een warm hart toedraagt. We zien hem dus zeker en vast nog aan de start van clubritten verschijnen.

Hierdoor moesten wij als bestuur op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven secretaris. Het doet ons dan ook plezier om u te kunnen melden dat Steven Spits dit mandaat op zich zal nemen. De functie van secretaris sluit nauw aan bij de taken die Steven reeds geruime tijd binnen het bestuur uitoefent, waarbij hij als webmaster en beheerder van onze Facebook pagina heel regelmatig contact heeft met (kandidaat) leden.

Als bestuur willen wij Pierre bedanken voor zijn jarenlange inzet als secretaris en wensen wij Steven alle succes toe!